Over ons

Life Switch

OVER ONS

Life-switch heeft als doel mensen te helpen om op een moeilijk moment in hun leven hulp aan te bieden.

Dit doen we op verschillende manieren: We maken gebruik van verschillende therapien, bioresonanite, kinesiologie, atlascorrectie, creatieve work-shops, en ondersteuning op andere vlakken.

 

Life Switch is er voor iedereen, we helpen waar we kunnen. We zijn volop bezig met een nieuw project waarbij de aandacht gaat naar mensen met een beperking. Binnenkort meer daarover!

Ik vind het belangrijk om te zoeken naar de oorzaak van het probleem en we bekijken ook het hele lichaam. Het is vaak door op deze manier te werken dat we heel mooie resultaten zien!

 

Mijn specialiteit is het oplossen van stressproblemen die zich uiten in lichamelijke klachten. Mensen met fibromyalgie, spasmofilie, hoofdpijnen, slaapeloosheid, spijsverteringsproblemen,... Kunnen bij mij terecht!

 

Na 1 behandeling voel je je al een stuk beter, kan je lekker slapen en ben je al een stuk op weg naar een beter leven!

 

Waarom kies je voor bioresonantie?

Bioresonantie is een hele sterke, en effectieve therapie.

Elk orgaan, elke cel, elk deeltje van ons lichaam heeft een trilling. Dit is voor ons niet voelbaar, maar wel meetbaar!

Als men ziek is, pijn heeft of slecht slaapt dan wil dit zeggen dat bepaalde trillingen in een onbalans zijn. Gelukkig kunnen we met bioresonantie zoeken waar de onbalansen zijn en die terug harmoniseren.

Het lichaam heeft een zelfgenezende functie en zal herstellen!

 

TE MOOI OM WAAR TE ZIJN?

Helemaal niet! Ook onze astronauten gebruiken een bioresonantie toestel. Het is immers onmogelijk om een dokter de ruimte in te sturen. Het bioresonanite toestel werd verder ontwikkeld om onze astronauten te helpen om gezond te blijven tijdens hun trip in de ruimte.

 

In andere landen zoals Duitsland en Rusland gebruiken ze in de ziekenhuizen zeer vaak het bioresonanite toestel, en met succes!

 

BVBA wellness4you

 

Tel: 0478/945916:

info@life-switch.be